V torek, 26. 11. 2019, smo v okviru projekta Bodi dober, bodi kul, učenci četrtega in petega razreda OŠ Center odšli v Dom starejših občanov, kjer smo nastopili z različnimi točkami. Stanovalcem doma smo se predstavili s klavirsko točko, s petjem pesmi Nikoli slabe volje, z vedno veselo harmoniko in znanimi melodijami Čebelar ter V dolini tihi, z deklamacijo Pavčkove pesmi Sreča, za zaključek pa smo zaplesali še na pesem, ki prinaša pozitivnost, Pusti soncu v srce. Ko je bilo prireditve konec, smo se učenci podružili s stanovalci Doma starejših občanov ob piškotih in čaju. Popestrili smo jim popoldne, kar so povedali tudi sami, ter jim prižgali iskrice v očeh.

 

Pri novinarskem krožku smo zbrale tudi nekaj vtisov nastopajočih deklet:

Lina: V Domu starejših občanov mi je bilo zelo všeč, ker smo se veliko družili, in ker so bili z nami vsi zelo prijazni.

Katka: Gospe in gospodje, ki so spremljali, našo prireditev, so bili zelo prijazni . Pri naši mizi so sedeli samo zgovorni stanovalci, ki so nam povedali veliko dogodivščin od otroštva do danes.

Lija: V Domu mi je bilo najbolj všeč, ko smo se usedli med stanovalce, z njimi pili čaj, jedli piškote in se pogovarjali.

Laura: V Domu starejših občanov nisem bila prvič. Stanovalci so bili zelo prijazni in zgovorni.

 

Novinarke: Iza, Marisa, Tara, 5. a

(Skupno 80 obiskov, današnjih obiskov 1)