Spoštovani starši,

zahvaljujemo se vam za vašo pripravljenost sodelovati pri projektu Pešbus.

S projektom začnemo v ponedeljek, 7. maja 2018, in končamo v petek, 1. junija 2018. Na povezavi si lahko ogledate izrisane poti, po katerih bodo učenci prihajali v šolo, zbirna mesta vseh petih postaj ter uro odhoda s vsake postaje. Vsaka postaja je označena s tablo Pešbus. Učenci so dobili tudi »vozovnico«, na kateri bo vsak dan udeležbe potrjen z žigom in datumom.

 

Za dodatne informacije, pišite na e-naslov manca.furlan@os-center.si ali pokličite na tel. št. 040 535 731.

Za zdrav duh v Novem mestu!

Manca Furlan, koordinatorka projekta Pešbus

Več o Pešbusu…

  1. POSTAJA: za učence, ki prihajajo iz naselij Pod Trško goro in Šmarješke ulice – avtobusna postaja pri tovarni zdravil Krka (odhod 7.40).
  2. POSTAJA: za učence, ki prihajajo iz Seidlove ceste (Ločna) – avtobusna postaja na Seidlovi cesti nasproti trgovine Tuš (odhod 7.50).
  3. POSTAJA: za učence, ki prihajajo iz Mestnih njiv ter Koštialove ulice – otroško igrišče na Mestnih njivah (odhod 7.50).
  4. POSTAJA: Bršljin; za učence, ki prihajajo iz Podbreznika in Bršljina – avtobusna postaja nasproti trgovine Makoma (odhod 7.40).
  5. POSTAJA: Pešbus za učence, ki prihajajo iz CENTRA, bo potekal po naslednjem razporedu: Spomenik Leona Štuklja (odhod 7.40), Čajarna (odhod 7.42), Arkade bar (odhod 7.45), Šolska ulica (odhod 7.50), Streliška ulica (odhod 7.55).

Related Images:

(Skupno 514 obiskov, današnjih obiskov 1)