Spoštovani starši, dragi učenci!

S skupnimi močmi smo uspeli prebroditi zahtevno obdobje šolanja na daljavo in dočakati novoletne počitnice. Dani čas izkoristimo za oddih in odmik od ekranov in virtualnega sveta ter ga posvetimo druženju z najdražjimi.  

Naj bodo vaše dlani namenjene dotikom in objemom in ne tipkanju po tipkovnici. Pogled naj bo zazrt v naravo in ne omejen z ekrani. Vsi skupaj si spočijte od brnenja elektronskih naprav ter si privoščite zvočno kopel gozda. Domači prostori, ki so se v preteklih tednih spremenili v učilnice in vadnice, naj zopet zaživijo kot igralnice, ustvarjalnice in klepetalnice. Ob obujanju lepih spominov, igranju že malce pozabljenih ali novodobnih družabnih iger, med večernim sprehodom po okrašenih ulicah, ob družinskem izdelovanju daril za vse, ki jih imate radi in skupni peki prazničnih dobrot ustvarjajte nove spomine. Naj vas male pozornosti napolnijo z energijo za uspešen začetek novega leta.

Želimo vam, da so božično-novoletni prazniki tudi letos polni veselja, zabave in čarobnosti! Prihajajoče novo leto naj bo radodarno z dobrim in lepim! Naj bo ustvarjalno, iskrivo, naj bo veselo, odmevno in pogumno! Naj bo toplo in prijetno, predvsem pa naj bo zdravo in mirno!

Aktiv pedagoginj

Nina Hočevar, Nina Kovač, Nina Vovko, Zlatka Gazvoda

Related Images:

(Skupno 156 obiskov, današnjih obiskov 1)