Na prireditvi pred dnevom državnosti je ravnateljica Marta Pavlin razglasila NAJ UČENKO OŠ CENTER za šolsko leto 2019/2020. To je NINA PEČNIK iz 9. a. V šolskem letu 2019/2020 je osvojila največ najvišjih priznanj in je šoli v ponos.

Nina je zelo uspešna in vzorna učenka. Pri delu je prizadevna, natančna in vztrajna. Nikoli ji ni težko priskočiti na pomoč sošolcem in učiteljem.

Letos se je udeležila enajstih tekmovanj iz znanja in osvojila štiri zlata priznanja. Njeno znanje izstopa pri poznavanju diabetesa, v razvedrilni matematiki, na področju prostorske predstavljivosti na tekmovanju Matemček ter pri prepoznavanju vzorcev. Izjemno uspešna je bila tudi na tekmovanjih iz zgodovine, slovenščine, biologije in kemije, saj se je izkazala s štirimi srebrnimi priznanji. Na šolskih tekmovanjih iz geografije, fizike je osvojila bronasti priznanji, na tekmovanju iz  matematične logike Logična pošast pa biserno priznanje.

Rada bere. Osvojila je vse bralne značke in bila razglašena za zlato bralko. Uspešno se je udeležila literarnih natečajev. Na letošnjem natečaju Evropa v šoli z naslovom Na Marsu živeti ne znamo, zato Zemlje ne damo je s svojim delom zastopala Novo mesto, s kratko zgodbo Objem pa je sodelovala na mednarodnem literarnem natečaju. Ustvarjalna in delavna je bila pri pripravi scen za šolske prireditve.

V prostem času se Nina posveča predvsem teku, trenira namreč tek na dolge proge. Bila je članica šolske atletske ekipe.

Nini iskreno čestitamo in ji želimo veliko uspeha na nadaljnji poti izobraževanja!

(Skupno 156 obiskov, današnjih obiskov 1)