Spoštovani,

V šolskem letu 2019/20 bomo na Osnovni šoli Center ponovno ponudili delavnice Robotike in zabavnega programiranja, ki jih izvaja Razvojni center Novo mesto. Letos bodo to celoletne delavnice s pričetkom v mesecu oktobru v trajanju 20 srečanj in sicer 10 jeseni in 10 spomladi z vmesnimi novoletnimi počitnicami. Učili se bomo programirati s pomočjo igre, uporabljali mini računalnik microbit in se seveda zabavali z Lego WeDo kompleti ob sestavljanju in programiranju najrazličnejših robotov in vozil. Delavnice so primerne za otroke od 2. do 5. razreda osnovne šole. V kolikor bo dovolj interesa bomo ponudili tudi delavnice za starejše otroke (6. – 9. razred).

Delavnice se bodo izvajale enkrat tedensko, ob petkih 15:00 – 16:30, prijave bodo odprte v prihodnjem tednu. Mesečna cena delavnic bo subvencionirana s strani občine Novo mesto in znaša 38 €.

Kaj se na delavnicah dogaja in dodatne informacije lahko izveste na naši spletni strani https://robotika.rc-nm.si/celoletne-delavnice/. Delavnice opremijo otroke z znanji potrebnimi za poklice prihodnosti. Naj bo to sproščeno skozi igro.

Lep pozdrav! Ekipa Razvojnega centra Novo mesto

(Skupno 160 obiskov, današnjih obiskov 1)